torstai 17. heinäkuuta 2008

Ohessa uutisia farisealaisista Tampereen sitoutumattomista ja taustahahmostaan Pekka "Pomo" Paavolasta

------------
Tamperelainen sitoutumaton vapaaksi oikeusmurhatuomiostaan http://www.adressit.com/freeseppolehto
-------------------------------------------------------------------------
Ohessa uutisia farisealaisista Tampereen sitoutumattomista ja taustahahmostaan Pekka "Pomo" Paavolasta:

Tampereen Pekka Paavolan johtamat sitoutumattomat ovat unohtaneet päivittää verkkosivujaan http://tampereensitoutumattomat.nettisivut.fi/kirjoituksia_ja_juttuja/ Pekka Paavolaa koskevan uutisoinnin osalta:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/95311.shtml


Tampereen Paavolan puheet syyteharkintaan

11.07.2008 - 15:22 (Luotu: 11:59)
Pekka Paavola. Kuva: Raimo Iso-Ettala - Aamulehti/arkisto

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Pekka Paavolan oikeudenkäynnissä antaman lausunnon todenmukaisuutta pohditaan seuraavaksi Helsingin syyttäjänvirastossa. Paavolan epäillään antaneen perättömän lausunnon, kun hän todisti Maija-Liisa Lahtisen oikeudenkäynneissä 2005 ja 2006. Lausuntoja koskeva esitutkinta valmistui tiistaina.

Lehtikustantaja Urpo Lahtisen leski Maija-Liisa Lahtinen teki Paavolan kertomuksista tutkintapyynnön, johon valtakunnansyyttäjä lopulta tarttui. Maija-Liisa Lahtisen mukaan Pekka Paavolan todistajanlausunnot rahansiirroista ja pankkitilin avaamisesta ulkomaille eivät vastannet täysin totuutta. Paavola on kiistänyt tienneensä, kenen nimissä oleville tileille Urpo Lahtisen kuolinpesän rahoja aikoinaan siirrettiin.

Maija-Liisa Lahtinen tuomittiin törkeästä kavalluksesta vajaan kolmen vuoden vankeuteen. Hän on pakoillut tuomionsa täytäntöönpanoa ulkomailla vuodesta 2005 lähtien.

STT

Tampere
--------------------
No nyt Leena Kiuru ja Hannu Soro kiittänevät ajankohtaisesta palautteestaan ja päivittänevät Tampereen sitoutumattomia koskevan uutissivunsa http://tampereensitoutumattomat.nettisivut.fi/kirjoituksia_ja_juttuja/ oheisella ylläolevalla uutisella?

Lainaus Tampereen sitoutumattomien sivulta 17.7.2008

- Katsokaa itse miksi ei ole viimeistä päivitystä Pekka Paavolaa koskevan Aamulehden 11.7.2008 syyteharkinnan osalta tehty? - Menikö löysät housuun? - Seppo Lehtoa kyllä avoimesti parjataan ja kriminalisoidaan. Siinäkö on nykypäivän tamperelainen "aikuismaisuus" ja rehti käytös?

- Oheinen todisteeksi Tampereen sitoutumattomien mm. Hannu Soron ja Leena Kiurun paskahousuisuudesta ja kunniattomasta käytöksestä kun eivät pelaa nettiuutisoinnissaan avoimin kortein Pekka Paavolaa koskevan uutisoinnin julkaisun osalta:
---------

Sensuroitu Pisijuttu ;)
------------

Kuten näette ylläolevasta puuttuu Aamulehden 11.7.2008 nettiuutinen Pekka Paavolan syyteharkinnasta - Antakaa palautetta Tampereen sitoutumattomille farisealaisuudestaan kipin kapin - Kaikille mustaa makkaraa mikä ei kävele eikä tee laittomia uhkauksia ;)
--

https://uutisia-tampereen-sitoutumattomista.blogspot.com/
---

Ei kommentteja: